+ A | - a | Visszaállít
2017. márc.
16
  Nyomd, bébi, nyomd - Edgar Wright új filmjének előzetese
Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo) - Közzétette: Róza
Idén új filmmel jelentkezik Edgar Wright. Az Amerikában augusztus 11-ln bemutatásra kerülő Baby Driver a hazai keresztségben a Nyomd, bébi, nyomd! címet kapta, s lent megnézhető rögtön két előzetese is. Az első az amerikai piacra készült, míg a második a nemzetközire. Értelemszerűen annyira nem térnek el egymástól, de mindig érdekes látni, hogy az öltönyösök mit gondolnak hatásosnak az egyik, illetve a másik piac nézői számára.kép az előzetes klippből (forrás:youtube.com)

Azt mondanunk sem kell, hogy Edgar Wright különleges filmes, s bár stílusa nyilvánvalóan nem mindenkinek jön be, nem véletlenül került kultstátuszba az általa rendezett Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead), s nem hiába fogadta remekül a közönség a Vaskabátokat (Hot Fuzz), a Világvégét, illetve első kirándulását a képregények világába, a Scott Pilgrim a világ ellent.


(Az IMDb-n eddigi filmjeinek értékelése: 8.0, 7.9, 7.5, 7.0 - ugyan a csökkenő tendencia nem túl biztató, de a magas színvonal eddig állandónak mondható.)


A Baby Driver főszereplője Ansel Elgort lesz, s mellette elég komoly nevekből álló gárda gyűlt össze. Benne lesz a filmben többek között Kevin Spacey, Jon Hamm, Lily James, Eiza Gonzalez, Jon Bernthal és Jamie Foxx is.

(illusztráció: paramoral)

forrás:/sg.hu/

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz