+ A | - a | Visszaállít
2017. febr.
20
  641 napja van a levegőben egy titkos kémrepülő, és senki nem tudja, mit csinál
Kategória: Háttérhatalom - Közzétette: nordi
Az amerikai légierő X-37B jelű kísérleti űrrepülőjének fellövése nyilvános volt, a gép küldetéséről és tevékenységéről viszont semmit nem árulnak el.

Az X-37B OTV amerikai űrrepülő első felszállása után, 2010-ben az amerikai légierő azt közölte: a pilóta nélküli gép 270 napig képes Föld körüli pályán keringeni. Nem feltételezzük, hogy nem voltak képben a teljes igazsággal, az viszont biztos, hogy nem árulták el. Hiszen az X-37B jelenleg 641 napja van a levegőben. És bár múlt héten azt pletykálták, hogy még akkor leszáll, úgy tűnik, hogy fent marad még egy darabig.Az X-37B legutóbbi misszióján még ennél is tovább repült leszállás nélkül: akkor egyhuzamban 674 napot töltött a levegőben, a leszállásáról pedig kép is készült.

Korábbi találgatások szerint az X-37B-n új kémműholdtechnikát és űrfegyvert is kipróbálhattak. Egyes vélemények szerint az űrjármű képes lehet más nemzetek űrhajóinak elfogására vagy a Föld körül keringő kínai űrlaboratórium követésére.

forrás:/hvg/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
641 napja van a levegőben egy titkos kémrepülő, és senki nem tudja, mit csinál ufocompany 20 febr : 12:03 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 03 nov : 06:35
Teljesen téves a cikk címe és a benne lévő utalások!Nem a levegőben van az X-37B,hiszen ez azt jelentené,hogy a Föld légkörében repülget 641 napja.A szerkezet a világűrben kering Föld körüli pályán,tehát így nem akkora csoda a 641 napos repülési idő.Vannak műholdak melyek évtizedek óta keringenek!UfoCompany/Facebook

UFO Company

641 napja van a levegőben egy titkos kémrepülő, és senki nem tudja, mit csinál nordi 21 febr : 03:59 Válasz erre
Hozzászólás: 640

Köszi a kiegészitéseket ufocompany ... szeretném ha minél gyakrabban kellene köszönetet mondanom az értékes megjegyzéseidért...

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz