+ A | - a | Visszaállít
2015. nov.
27
  Élet a fészbukon...
Kategória: Életmód - Közzétette: nordi
szerző: Tibor Kovács

Végig néztem a hírfalamat, megtudtam, hogy csütörtök van, ki boldog és ki boldogtalan, úgy nézem a széklete nagyjából mindenkinek rendben van.Úgy érzem az országban nagyjából egységes az időjárás.Ugyanakkor elgondolkodtam mennyire felgyorsult a világ és a diszkréció mennyire nem jellemző már.


Régen amikor szemlesütve vallották be a párok, hogy ők szerelmesek egymásba az kicsit más volt mint ma.Nem győzöm követni mennyire gyorsan változnak a családi állapotok. No de tételezzük fel, hogy egy mágneses hullám tönkreteszi az internetet.Visszazuhanunk oda amikor még a kisdobos a téren dobolta ki a híreket.Lesz ám nagy muri.Közhírré tétetik Hübler Jolán palacsintát kapott az anyukájától Jolán szeretettnek érzi magát, közhírré tétetik továbbá, hogy Eckler Eugénia kapcsolatban van, nem egyedülálló, jaj mégis kapcsolatban, bocs elbasztam eljegyezve, nem is mégis egyedülálló.

Továbbá: Becsületes János talált egy pénztárcát, nem tudja kié, aki hitelt érdemlően tudja igazolni, hogy az Övé az átveheti a faluvégi kiskocsmában. Tibi atya üzeni a Ministránsoknak, Nem az a férfi aki meg tud inni nyolc vodkát és nyolc fröccsöt hanem az aki ezek után hazatalál. Ekkor felmutat 3 kutyás képet, megvárja amíg kap legalább 80 lájkot, ha ez nem következik be gyorsan akkor cseréli kiscicásra és egy Paulo Coelho idézettel búcsúzik: Aki azt állítja, hogy az élet nehézségeit mosolyogva kell fogadni, annak még nem gyűrte be a lábát az Úthenger...

forrás:/facebook/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz