+ A | - a | Visszaállít
2015. nov.
26
  Az egó a legnagyobb barátod
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: nordi
szerző: Gabriella Horvath

Képzeljétek, ma erre jöttem rá! Az egó a legjobb barátunk, a legnagyobb segítőnk. Tombolásunk, félelmeink, aggódásaink, kétségeink a legnagyobb segítőink. Én soha nem voltam az egó ellen. Nem vallom, hogy le kell győzni, el kell nyomni őt. Hisz az egó segít, védelmez, életben szeretne tartani. Soha nem akar bántani, csupán az eszközei buták, és néha érthetetlenek.

Bármi benyomódik benned, az érted van! Ha félsz, nézz mögé! Ha vágysz, nézz mögé! Ha kétségeid vannak, akkor biztos lehetsz benne, hogy segítséget kapsz!

Bármi amitől rettegsz, segítség neked. Megmutatja, mivel van dolgod. Ne söpörd a szőnyeg alá! Ne akard magad a pozitív gondolkozás csapdájába és hamis illúziójába tenni. Igenis ismerd el: FÁJ!! Ez teljesen normális, hisz egy érzékeny pontodon érintettek. De miért is? Mert dolgod van vele.
Ha egy ember megbánt, örvendezz! Ha egy szituáció megijeszt, akkor adj hálát! Megtudtad, hogy mit kell magadból kitenned! Lehetőséget adott az élet, hogy jobbá válj!

Nincs más dolgod, mind önmagadba nézni. Vagy egyedül, vagy szakemberrel. Hidd el a külső szemlélet mindig sokat segít. Könnyebb szembenézni hiányosságaiddal, félelmeiddel, ha segítenek. De ha elég bátor, és legfőképpen következetes tudsz lenni Önmagaddal, akkor egyedül is megbirkózol félelmeiddel.

Tudd, hogy ami veled szembejön , ami megijeszt, ami irritál, ami kiborít: azzal dolgod van! Az rólad szól! Állj bele, és szabad leszel.

Irritál a másik? Idegesít és meg tudnád ölni? Akkor a legszebb ajándékot kapod, amit kaphatsz! Megmutatja, milyen vagy te, és mit kell letenned.
Üdvözöld a rosszat az életedben, majd dolgozz rajta, dolgozz magadon! Tudd, hogy áldott vagy, mert ránézhetsz arra, amit le kell tenned.

Tudom féltek! De ne féljetek! A szabadság, szerelem, boldogság, gazdagság jár nektek! Üdvözöljétek egótok segítségét, mert megmutatja elkülönültségetek, hibáitok forrását.

forrás:/facebook/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz