+ A | - a | Visszaállít
2015. okt.
09
  Egy orosz tudós állítólag megtalálta az örök élet szérumát és be is adta saját magának
Kategória: Hogy mik vannak ?!... - Közzétette: fulldragon
Orosz kutatók olyan több millió éves baktériumra bukkantak Szibériában, ami mindent megváltoztathat: a kutatást vezető Dr. Anatoli Brouchokov szerint a Bacillus F-fel egyenesen az örök élet szérumát sikerült megtalálniuk.

Ha igaza van, hamarosan ő lesz a leghíresebb ember a Földön

A 3,5 millió éves baktériumtörzset egy 2009-es expedíció során találta meg a Moszkvai Állami Egyetem kutatócsoportja a szibériai permafrostban, vagyis azon a területen, ahol a hőmérséklet olyan alacsony, hogy a talaj soha nem olvad fel. A kutatókat elsősorban az érdekelte, hogyan lehetett képes a baktérium életben maradni több millió éven keresztül, így a DNS visszafejtése után megindulhattak a kísérletek.

Dr. Anatoli Brouchokov és a 3,5 millió éves baktérium mikroszkópikus nagyításban (forrás: The Siberian Times)

A kutatók kezdetben emberi vörösvérsejteken és egereken kísérleteztek pozitív eredménnyel, utóbbiaknál például arra lettek figyelmesek, hogy a koruk miatt már nemzőképtelen egerek visszanyerték a nemzőképességüket.

Az örök élet kulcsa személyesen

Miután Brouchokov megbizonyosodott a szer hatékonyságáról, úgy döntött, hogy itt az ideje emberi kísérleti alanyon is kipróbálni a szérumot, és a választása saját magára esett és be is adta magának. Ami ezután történt, az különösen érdekes: a tudós állítása szerint egészségesebb és sokkal energikusabb lett, mint valaha.
- “Többet tudok dolgozni, és az elmúlt két évben még egy megfázást sem kaptam el soha.” – mondta Brouchokov, aki azzal azért tisztában van, hogy ez így tudományos felfedezésnek még elég soványka.Itt bújkált az örök élet (baktériuma...)

- “Természetesen egy ilyen kísérletet klinikai körülmények között is le kell folytatni az ehhez szükséges felszereléssel és statisztikákkal, utána tudunk majd biztosat mondani a hatásokról” – mutatott rá a munka előttük álló részére a kutató, aki az eddigi eredményeiket röviden így foglalta össze:

“Még nem értjük a működését, de látjuk a hatását.”
Bár egy ilyen szenzációs felfedezés kapcsán az emberből akaratlanul is előbújik a szkeptikus, csak sok sikert tudunk nekik kívánni a további (remélhetőleg eredményes) munkához.


forrás:/player.hu/Daily Mail via Hight3ch/


kapcsolódó: Megtalálták az örök fiatalság elixírjét? Katt ide!
Mégis lehetséges az örök élet? Katt ide!
Örök életű lehet az emberi faj Katt ide!
Ki szeretne örökké élni…egy robot testében? Katt ide!

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz