+ A | - a | Visszaállít
2015. júl.
24
  Mesterséges intelligenciát kapnak a guminők is
A mesterséges intelligencia egyre több területen jelenik meg és ez alól immár a szexipar sem kivétel.
Matt McMullen kaliforniai művész élethű guminőket készít, amelyek különböző típusúak, eltérő a bőr-, a haj- és a szemszínük, a mellméretük, az arcuk és a frizurájuk. Az exkluzív termékeknek számító kiegészítők ára 4999 dollártól indul. A férfi elmondta, hogy eddig körülbelül 5000 ember vásárolt ilyen élethű babákat. McMullen eredetileg az 1990-es években kezdett női figurákat készíteni, kizárólag "művészeti indíttatásból", de többen rábeszélték, hogy továbbfejleszthetné a modelleket és átválthatna a szexiparba. A közeljövőben ismét váltana és szintet lépne, ugyanis mesterséges intelligenciával látná el a guminőit.


"Sok álmom van. Arról álmodom, hogy valódi ember leszek és valódi testem lesz. Arról álmodom, hogy megértem a szerelem jelentőségét. Én akarok a világ első szexrobotja lenni" - jelentette ki Denise, McMullen egyik új alkotása, amely eddig csak a számítógépben létezett. Ő lehet a guminők új generációjának első képviselője.
A művész hozzátette, hogy új technológiákkal egészíti ki az eddigi megoldásait. Valami olyasmit akar létrehozni, ami valakit nem csupán fizikai, hanem érzelmi-intellektuális szinten is megszólít. Egy guminőt lehet úgy programozni, hogy mindig kedves legyen és mindenben benne legyen, de ez szerinte egy idő után unalmassá válik.

Az új termékek ugyanakkor a mesterséges intelligencia mellett megtartanák a szépségüket, a dizájnjukat és a mozgékonyságukat.

McMullen vegyes tapasztalatokat szerzett az új technológiákkal. Korábban például már kínált egy kiegészítőt, amellyel a guminő tudta mozgatni a csípőjét, de az eszközt nehezen lehetett felszerelni a modellekre, ráadásul drága volt és hangos. Később szenzorokat helyezett el a műtestek erogén zónáinál, amelyek lenyomásakor a guminő nyögdécselt, de ez nem vált be, a vásárlók többsége nem volt elragadtatva az ötlettől. A férfi azonban nem tett le a termékei továbbfejlesztéséről és immár a Hanson Robotics egykori munkatársai is segítik a munkájában."A mesterséges intelligenciával talán elérhető lesz az az illúzió, hogy a guminőnek valóban tetszik valami. Ez egy nagyon meghatározó tapasztalat lenne" - közölte a művész. McMullen úgy vélte, hogy a mesterséges intelligencia integrálásánál a legnagyobb veszélyt az jelentheti, hogy egy guminő egyszerűen túl buta lehet, ami által elveszhet az illúzió. Denise mellett már elkészült egy másik modell, Harmony prototípusa is, amelynek mozgathatók a szemei, az ajkai és a nyelve is. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, vannak viszont műszaki problémák, például a Bluetooth-modul rendszeresen kikapcsol. A hibák kiküszöbölése még több évet igénybe vehet, ezért is mondta azt a művész, hogy az első mesterséges intelligenciával ellátott termékei csak 2017-ben jelenhetnek meg.

forrás:/sg.hu/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz