+ A | - a | Visszaállít
2015. ápr.
24
  Több mint 4 milliárd a lottó ötösön - de kit ment meg a kormány?
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Teljes a tanácstalanság a kormánytanácsadók és a lottótársaság szakemberei között... A z egymást követő brókerbotrányok után az a tény, hogy a múlt héten már csütörtökön nyílvánosságra hoztuk a lottóötos szombati nyerőszámait igazi káoszt okozott, mert mire az illetékesek nagynehezen megegyeztek a nyertes személyében, a számtalan azonos tipp miatt ezúttal az ötöstalálat már csak a hármas találattal ért volna fel.

Kicsit megzavarodtak, mint vasorrú bába a mágnesviharban és hogy időt nyerjenek, ezúttal nem manipulálták a húzást... Meg is lett az eredménye... eredménytelesége. Nem vitték el az ötöst.
A sarki lottózó környékén megállt az élet... A lányok is messze elkerülték a környéket és új vadászterület után néztek. Egyszóval, nagy a csened... a viharelőtti csend... Végigszörföztem az interneten a vészebukon meg az Iwiw-en ...sehol semmi, az iwiw már nem is létezik. A legkeményebb lottó konteósok is farkukat behuzva kiscicák képeit osztják meg egymás között.

Én is hiába parkoltam a sarki lottózó előtt az informatorainkra várva... sehol senki. Néma csend és hullaszag... még a rendőr sem jött figyelmeztetni, hogy a parkoló a szobor túlsó oldalán van.

Tehát, ezúttal elméleteinket kénytelenek vagyunk saját megérzésünkre alapozni, miszerint szombatig eldől, hogy kihez kell eljusson a több mint 4 milliárd. A hétvégen lesz itt még dolce vita és talán a lányok is visszajönnek vig-kendezni..
Konkrét infónk ugyan nincs, de abban biztosak vagyunk, hogy a kormányzati folyosókon lebzselő lobbyzók egymásnak adják a kilincset, és természetesen komoly egyeztetések folynak a Szerencsejáték ZRt-vel is.

Na, de nincs mit szépíteni, ez nem az én napom. Nincs infó, nincsenek lányok, még a rendőr sem tördik velem. Elkeseredetten bementem a kihalt lottózóba, megújítottam a nyeretlen szelvényem és kisomfordáltam a lottózóból reménykedve, hogy talán most sem döntik el, hogy kié legyen a zsozsó, a gép pedig elromlik és kidobja az általam megjátszott öt számot.

(paramoral)

kapcsolódó: Valami bűzlik a Szerencsejáték ZRt. golyói körül... Katt ide!
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz