+ A | - a | Visszaállít
2014. júl.
20
  Az 5 legkeményebb összeesküvés-elmélet a maláj gép lelövéséről
Kategória: Háttérhatalom - Közzétette: fulldragon
szerző: Balla Eszter (San Francisco)

Folyik a politikai egymásra mutogatás a maláj utasszállító megsemmisítése után.
Az Obama-kormány közvetetten a moszkvai vezetést vádolja, amiért mesterségesen szítja a háborús feszültséget Ukrajna és a szeparatisták között. Putyin szerint az ukránok ellenséges politikája váltotta ki az elégedetlenséget a felkelőkben. Az amerikai ellenzék Obama gyengeségének, koncepciótlan koncepciótlan külpolitikájának tudja be az oroszok megerősödését és vakmerőségét. Hillary Clinton pedig az európaiakat korholja, amiért nem tesznek eleget a putyini Oroszország elszigeteléséért.


Pénteken az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülésen ítélte el a MH17 maláj utasszállító elleni rakétatámadást, ami 298 ember életét követelte. Samantha Power amerikai ENSZ nagykövet egyértelműen az orosz barát szeparatistákat tette felelőssé, és nem zárta ki az oroszok technikai segítségét sem.

Barack Obama elnök globális tragédiának nevezte a maláj repülőgép lelövését, és azt ígérte, mindent elkövetnek azért, hogy az igazság Többet tegyen Európa Putyin ellen – követeli Hillary Clinton a maláj repülő tragédiája után kiderüljön. „Nincs idő propagandára, piszkos játszmákra”– figyelmeztetett az elnök, és követelte, hogy Ukrajna, a szeparatisták és Oroszország ideiglenes tűzszünetet tartson a nyomozást elősegítendő.

Barack Obama személy szerint nem vádolta Putyint. És bár egy amerikai kémrepülő igazolta, hogy rakétatámadás végzett a maláj géppel, az elnök azt mondta, hogy az Egyesült Államok nem tudja, ki hajtotta végre a halálos támadást.

Az amerikaiak a véres ukrán konfliktus szításával, a szeparatisták pénzelésével és felfegyverzésével vádolják Moszkvát. Ha Putyin akarná, véget vethetne a polgárháborúnak, de meg akarja büntetni Ukrajnát és a Nyugatot – állítják.

Az Obama-admininsztráció nem akar fegyveres konfliktusba keveredni Moszkvával. Az a célja, hogy gazdaságilag gyengítse meg, nemzetközileg szigetelje el Putyin Oroszországát, ezért is jelentették be nemrégen, közvetlenül a repülőszerencsétlenség előtt az újabb kemény gazdasági szankciókat, ami orosz bankokat, pénzintézeteket, olaj/ gáz cégeket, fegyvergyártókat sújtja.

Washingtont ismételten csalódás érte, amikor az Európai Unió mindehhez nem csatlakozott, hanem saját jóval mérsékeltebb javaslatával ált elő. Mivel Németország szoros gazdasági kapcsolatokat ápol Oroszországgal, Angela Merkel is nemet mondott az amerikaiaknak és visszafogottan bünteti Moszkvát.

Az amerikaiak frusztráltságát legkeményebben a jövő lehetséges elnöke, Hillary Clinton fejezte ki egy televíziós interjúban, amikor azt fejtegette, hogy az Egyesült Államok már világosan kimutatta véleményét Putyinról, most az európaiakon a sor.

Clinton szerint az európaiak még most is csak vívódnak, mit kellene Oroszországgal csinálni. Agresszor-e, veszélyes-e Putyin vagy sem; hogyan értékeljék valójában az ukrán válságot.

„Úgy vélem, ha a maláj tragédiát az oroszokhoz lehet kötni, akkor az európaiak is arra kényszerülnek, hogy többet tegyenek” – figyelmeztet Hillary Clinton, és arra ösztönzi az európai vezetőket, hogy adják Putyin értésére, túl messzire ment, és nem nézik mindezt tétlenül.

A maláj repülő tragédiája európai ügy, a gép Amszterdamban szállt fel, Kuala Lumpurba tartott, európai területen lőtték le. Európának kellene felháborodnia, neki kellene a vezető szerepet játszania, nem pedig Amerikának – állítja Hillary Clinton.

Leggyakoribb összeesküvés-elméletek a maláj utasszállító lezuhanásával kapcsolatban

A rövid időn belül második maláj utasszállító gép tragédiája nem hagyja az embereket nyugodni. A számtalan összeesküvés-elmélet közül a leggyakoribbakat emeljük ki.

1/ Egy világhatalom lőtte le a gépet, hogy kirobbantsa a harmadik világháborút. A lezuhant gép tökéletes ürügyet szolgált arra, hogy a NATO megszállja Oroszországot, vagy Oroszország lerohanja Ukrajnát.

2/ Egy nagyhatalom lőtte le, hogy elterelje a figyelmet Gázáról.

3/ Azért lőtték le, hogy eltitkolják, hogy az HIV/AIDS-vírus létrejötte emberi tevékenység következménye. Mint ismeretes, jeles AIDS-kutatók utaztak a gépen egy ausztráliai HIV/AIDS-konferenciára

4/ Ukrajna lőtte le a gépet, hogy meggyilkolja Vlagyimir Putyint

Putyin elnöki gépe ugyanakkor repült át Ukrajnán, mint az MH17. Az ukránok ellene terveztek merényletet, csak célt tévesztettek. Egy másik változatban a CIA akart végezni Putyinnal.

5/ A gépet nem lőtték le.

A gépet eltérítették, és Ukrajnában felrobbantották. A lelövést az ukránok csak imitálták, hogy ezzel is ürügyet találjanak a szeparatisták eltiprására.

forrás:/valasz.hu/


A legfrissebb:

Halottakat helyeztek el a gépen - állítja a szakadárok vezetője

Több nappal a maláj gép lezuhanása előtt haltak meg azok az emberek, akiknek a holttestét a roncsok között megtalálták - mondta interjújában Igor Sztrelkov, a kelet-ukrajnai lázadók egyik vezetője. Erre szerinte a testek állapotából lehet következtetni.

Több nappal a maláj gép lezuhanása előtt haltak meg azok az emberek, akiknek a holttestét a roncsok között megtalálták - mondta interjújában Igor Sztrelkov, a kelet-ukrajnai lázadók egyik vezetője. Erre szerinte a testek állapotából lehet következtetni.

Sztrelkov annak a gyanújának adott hangot, hogy a "minden aljasságra képes" ukrán hatóságok keze van a halottak odaszállításában, esetleg még felszállás előtt helyezték el azokat a gépen, számítva arra, hogy az oroszbarát fegyveresek rakétát indítanak rá.
A szakadár vezér gyanúsnak találja azt is, hogy a roncsok között rengeteg orvosi felszerelés volt - ami egyébként összefüggésben lehet azzal, hogy a gép utasainak harmada egy ausztráliai AIDS-konferenciára tartott.

Az MH17-es járat lelövéséért már az Egyesült Államok is az oroszbarát szakadárokat teszi felelőssé. A hazafiak változatlanul cáfolják a támadást.

forrás:/Hunhír/

A nap kérdése:
Lehet, hogy temetőre zuhantak a lelőtt maláj gép roncsai ? (nordi)
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Az 5 legkeményebb összeesküvés-elmélet a maláj gép lelövéséről Szofi 21 júl : 01:57 Válasz erre
Hozzászólás: 185

Regisztrált: 11 máj : 14:36
Kiváncsi leszek hol találják meg a fekete dobozokat.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz