+ A | - a | Visszaállít
2014. máj.
20
  A világ legnagyobb mágneses kristályát találták a Bermuda-háromszögben, mely megoldhatja a rejtélyt?
Kategória: Tudomány és érdekesség - Közzétette: fulldragon
A Bermuda-háromszög rejtélyét véglegesen meg lehet oldani? Mike Walters, a rejtély egyik fő kutatója szerint, aki már több mint 20 éve tanulmányozza a háromszög területét a válasz, igen. Walters azt állítja, pontosan tudja, hogy mi okozta a számos hajó és repülőgép eltűnését a területen.

Walters teóriája egy 30 kilométerre Bermuda partjaitól délnyugatra végzett merülés során kezdődött, ahol állítása szerint egy hatalmas kristályt talált, mely többnyire a homokban van eltemetve körülbelül 30 méterre a víz alatt. A kristály nagyon nagy, és Walters azt hiszi, hogy ez a legnagyobb kristály, amit valaha találtak. Amikor először látta a kristályt, mindössze 3 méternyit látott belőle, de jól látszott az egész alakja a homokból, ami befedte. Walters becslése szerint az egész 15 méter is lehet, és körülbelül 1,5 méter széles. A kristály élénksárga színű, és úgy tűnt, mintha fényt bocsátana ki közvetlenül maga körül a vízben.

Miután első alkalommal megtalálta a kristályt, Walters ismét lemerült a helyszínen, és számos vizsgálatot végzett el rajta. Volt egy olyan érzése, hogy a kristály furcsa tulajdonságokkal bír, és néhány vizsgálat szerint rendellenes jellemzőket mutat. Az egyik legbizarrabb tulajdonsága, hogy bármilyen fémtárgy, ami 15 méteren belül van tőle, azt maga felé húzza. De bármilyen elektronikus készülék is meghibásodhat a kristály közelében.

Szóval hogyan magyarázza meg ez a kristály a repülőgépek és hajók eltűnését a háromszögben? Walters elmélete szerint teljesen fedetlen volt sok évvel ezelőtt a kristály, és képes volt hatalmas mágneses erőt kifejteni bármilyen fémre, ami teljesen el tudott süllyeszteni hajókat, és le tudott kényszeríteni repülőgépeket. Walters azt állítja, hogy a kristály körül több nagy domb van a víz alatt, amiről azt hiszi, hogy többen közülük az elsüllyedt hajók és lezuhant repülőgépek maradványait takarják. Úgy tervezi, hogy az elkövetkező években tovább vizsgálja ezeket a halmokat, hogy megerősítse elméletét.

A legtöbb kutató gyorsan elutasította Walters elméletét és azt állítják, hogy egy kristály sohasem lehet ilyen nagy, és nem mutathat ilyen furcsa tulajdonságokat sem. Walters számos alkalommal próbálta filmre venni a kristályt, hogy bárkinek meg tudja mutatni. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy az utóbbi időben több kutató is folytatott merülést Walters-el, de mindaz, amit meg tudtak állapítani, hogy egy nagy halom van ott, amiről ő azt állította, hogy a homok teljesen befedte addigra. Eddig Walters-en és két kollégáján kívül senki más nem látta a kristályt, így az elmélet közel sem bizonyított. Walters ugyanakkor rámutatott, örül annak, hogy a kristály teljesen el van temetve a homok alatt, és úgy tűnik, hogy az általa kibocsátott energia jelentősen legyengült, és ez az oka annak, hogy nem volt sok eltűnés mostanában a háromszögben. Attól fél, hogyha a kristály újból fedetlenné válik akár egy vihar következtében, vagy emberi beavatkozás miatt, akkor újra kezdődnek a furcsa eltűnések, amit senki sem akar.

forrás:/beforeitsnews/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
A világ legnagyobb mágneses kristályát találták a Bermuda-háromszögben, mely megoldhatja a rejtélyt? Roland 24 máj : 09:13 Válasz erre
Hozzászólás: 602

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Atlantiszi kristály piramisok (az "üveghegyek") is itt voltak.


Roland


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz