+ A | - a | Visszaállít
2014. márc.
30
  Élhetnek az eltűnt maláj gép utasai
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
A korábbi kijelentésekkel ellentétben a malajziai hatóságok most azt mondják, mégis van rá esély, hogy az eltűnt maláj repülőgép utasai életben vannak, írja a localnews8.com. Szombaton, miután az eltűnt utasok rokonaival találkoztak azt mondták, hogy nem zárják ki teljesen, hogy a március 8-án eltűnt Boeing 239 utasa él. Hishammuddin Hussein, Malajzia közlekedési minisztere azt mondta, bármennyire is tűnik reménytelennek, imádkoznak és folytatják az esetleges túlélők keresését.A malajziai miniszterelnök öt nappal ezelőtt bejelentette, hogy brit műholdképek elemzése alapján az eltűnt maláj gép az Indiai-óceánba veszhetett az ausztráliai Perth közelében. Az utasok családtagjainak is bejelentették, hogy minden kétséget kizáróan nincs túlélő.

Ausztrál hatóságok a napokban tárgyakat találtak az új kutatási területen. Az újabb tárgyakat az új-zélandi partiőrség egyik P-3 típusú repülőgépe találta. Pénteken reggel indult újra a nemzetközi kutatás az eltűnt malajziai repülőgép után az Indiai-óceán déli részén, de más térségben, mint eddig, mert a Malajziában újonnan elemzett radaradatok „hiteles nyomnak” számítanak a kutatást koordináló ausztrál hatóságok szerint.
Csütörtökön a szélsőséges időjárási körülmények miatt fel kellett függeszteni a kutatást. Pénteken hat ország kilenc katonai és egy polgári gépe szállt, illetve száll fel az ausztráliai Perth-ből különböző időpontokban, és hat hajó (öt kínai és egy ausztrál) futott ki a kikötőből.

forrás:/ndex/

kapcsolódó: Amerikai hadihajóról lőtték le a Malaysia Airlines MH 370-es járatát Katt ide!
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz