+ A | - a | Visszaállít
2014. márc.
29
  Amerikai hadihajóról lőtték le a Malaysia Airlines MH 370-es járatát
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
Leuren Moret, az irányított sugárzások egy energetika-szakértője szerint a 2014. március 8-án “eltűnt” Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le.

Az új típusú fegyverzet idei hadbaállításáról még néhány hazai média is adott hírt, de Leuren Moret szerint a világ mainstreem médiája – az amerikai haditengerészet (US Navy) utasítására – a kezdetektől dezinformálja a lakosságot, a repülőgép újabbnál újabb feltételezett útvonalait mintegy elterelő hadműveletként alkalmazva

Leuren Moret, aki éveken keresztül az amerikai Lawrence Livermore National Laboratory munkatársaként dolgozott – ami hivatalosan egy igen jelentős, többek között energetikával foglalkozó kutatási és fejlesztési intézet – az EcologyNews.com oldalon lassan már nem is meglepő részletekről tájékoztatta olvasóit az eltűnt repülőgéppel kapcsolatban.

Állítása szerint az amerikai haditengerészet által, az elmúlt hónapokban rendszerbe állított Laser Weapon technológiával lőtték le a Malaysia Airlines MH370-es, március 8-a óta elő nem került gépét.

Leuren Moret felhívta a figyelmet arra, hogy az amerikai haditengerészet így egy rém egyszerű gyakorlattal tudta - elsősorban Putyin előtt – demonstrálni legújabb irányított-koncentrált energiarendszerű fegyverrendszerét, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott, új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre, valójában azonban még ennél is elképesztőbb dolog állhat a háttérben.

Lauren szerint a repülőgépen a Freescale Semiconductor cég munkatársai utaztak egy pekingi konferenciára, akik az általuk fejlesztett elektromos autók szabadalmi jogait szinte teljes egészében birtokolták, a fennmaradó részt pedig maga a fejlesztő vállalat. A pénzügyi szerződés szerint amennyiben bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át.


Leuren Moret szerint a Freescale Seminconductor cég tulajdonosa Jacob Rotschild, aki az összes szabadalom tulajdonos és a cég további 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottjával ellentétben nem ült az ominózus repülőgépen, így továbbra is tudja élvezni a szabadalmat.

Az is elgondolkodtató felvetés Leuren Moret részéről, hogy a szabadalom tulajdonosa a bevételt átruházhatja az örökösökre abban az esetben, ha a szabadalmat már jóváhagyták, azonban akkor, amikor a repülőgép még nem “tűnt el”, a szabadalmat még nem hagyták jóvá, ám menet közben a bejegyzés természetesen megtörtént. Csak a gép nem ért földet, legalábbis nem Pekingben és semmiképpen sem egy darabban. Sőt, a keresés – ki tudja, miért - azóta is tart.

Így – Leuren szerint – egyedül Mr. Rothschild a szabadalom 100 %-os tudajdonosa, aki így kénye-kedve szerint gazdagodhat belőle a későbbiekben, de természtesen, akár jegelheti is az olajérdekeltségei hasznára.

“Freescale Semiconductor megerősítette, hogy munkatársai utaztak a Malaysia Airlines Flight MH370 járatán.

Austin, Texas (Business Wire) március 8., 2014: Freescale Semiconductor megerősítette, hogy 20 alkalmazottja utazott a Malaysia Airlines Flight MH370 járatán, Kuala Lumpurból Pekingbe. Tizenketten Malajziából és nyolcan Kínából. A teljes Freescale Semiconductor közösség mélységesen szomorúan vette tudomásul a hírt. A cég továbbra is figyelemmel kíséri a helyzetet és több információval szolgál, amint lehet.

forrás:/facebook/

kapcsolódó: Halálba vitte 238 utasát az öngyilkos pilóta Katt ide!
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz