+ A | - a | Visszaállít
2014. márc.
22
  Egy idegen faj rejtőzködik a Vatikán falai mögött?
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
A Világbank volt jogtanácsosa Karen Hudes 20 éven keresztül dolgozott az intézménynél és a napokban olyan elmélettel rukkolt elő, amely mindnyájunkat elgondolkodtathat.
A napokban a Future Money Trends-nek nyilatkozott. A téma a világgazdaságot befolyásoló szövevényes összeesküvés-elméletek voltak
.

Az interjú során Karen felhívta a figyelmet, hogy Vatikán falai mögött egy idegen faj rejtőzködik, amely a világgazdaságunkat irányítja. A dolog érdekessége az, hogy az állítások nagyon kemények és vadak. Azonban Karen hosszú éveken át szakértő volt a Világbanknál és ez sincs máshogy azzal a különbséggel, hogy a szaktekintély, tudás megmaradt, de a pozíciója már nem, különféle leleplezések miatt.

A jogász és közgazdás állítása a Földön végbemenő folyamatokkal kapcsolatos vélekedései jelentős tekintélyt adnak. Karen mindig hitt az emberiség szolgálatában, hiszen ezért végezte el Yale Egyetem jogi karát, majd a Világbanknál helyezkedett el, ahol jelentős pozícióra tört. Itt újra hangsúlyozni szeretnénk, hogy a jogásznő motivációja az emberiség szolgálata volt.

Ez vetett véget a világbanki munkájának, mert nem bírta látni a sok igazságtalanságot, korrupciót és azokat leleplezte.
Karen, mint autentikus szakember tökéletesen tisztában van azzal, hogy a kormányok és csoportok miként tartják a kezükben a médiát, hogyan csalják el a szegénység elleni küzdelemnek szánt komoly összegeket. Ki azok, akik uralják a bankrendszereken keresztül az embereket és az egész világot.

Karen Hudes egy újfajta elképzeléssel rukkolt elő, ami talán egyesek számára hihetetlennek tűnik. Vatikán jelentős szerepet játszik a világunkban zajló gazdasági folyamatokban. Igazán a problémát az jelenti, hogy az érdekcsoport, ami a globalizációban érdekelt egy idegen civilizációból származtatható faj. Nem rendelkeznek lelkiismerettel és bármit képesek megtenni. Így manipulálják a világon zajló médián keresztüli és tőzsdei történéseket. Erre a célra használják a befolyásos politikusokat, közgazdászokat.
További merész feltétezések szerint Vatikán falai mögött vannak ezek a bázisok. A rendszer átszövi az egész Földet, befolyásolva országokat, politikusokat, közgazdászokat, egyszerű embereket, akik csak élni szeretnének.

forrás:/HihetetlenMagazin/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz