+ A | - a | Visszaállít
2014. márc.
13
  Hová tűnt egy egész repülő az égről? - Tények és konteók
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Egy Boeing 777-es eltűnésére nem könnyű magyarázatot találni, a Malaysia Airlines MH370-es pekingi járatának azonban szombat óta nincs nyoma, és a repülőgép-szerencsétlenség jellemző okaira sem utal egyelőre semmilyen kézzel fogható bizonyíték. Hová tűnt egy egész repülő az égről?
Nos, lassan már egy hete nem találják a szerencsétlenül járt Boeinget és ez a tény nem csak a türelmetlenkedők idegeit borzolja, hanem az összeskűvés gyártók élénk fantáziáját is megmozgatta.


Természetesen nekem is megvan a magam kedvenc konteója a maláj Boeing és dimenzió kapuk világáról, hiszen én is keresztül jutottam már hasonló idő és tér anomáliákon máramarosi kóborlásaim során, hisz arrafelé köztudottan nem ritkák az ilyen jelenségek…

Na, de most senkit nem akarok ezekkel az elméletekkel traktálni, megtették ezt a hasonló nevű portálon, ahol nemes egyszerűséggel UFO incidensnek nevezték a maláj gép eltünéset, holott a dolgok nem ilyen egyszerűek és a facebook konteóit olvasgatva “ a helyzet egyre fokozódik “ ahogy azt a prófétalelkű Virág elvtárs mondá vala a Tanú cimű filmben.

Gépeltérítés, terrortámadás, robbanás, hajtóműhiba, erős légörvény, a pilóták hibája, vagy akár öngyilkossága – a malajziai hatóságok egyelőre semmit sem zárnak ki, miközben magyarázatot keresnek a Malaysia Airlines pekingi járatának az eltűnésére, aminek leginkább az az oka, hogy hét nappal az incidens után sincs halvány fogalmuk sem arról, hogy mi történt.

Mivel nekünk sincs lövésünk arról, hogy mi történhetett, legalább foglaljuk össze azokat a dolgokat, amelyeket kizárhatunk és akkor talán közelebb jutunk a rejtély megoldásához… vagy mégse…

Ha a gép a tengerbe zuhant, a mentőalakulatoknak szintén kellett volna már találniuk valami erre utaló jelet. Ha most már a tenger fenekén van is, az elmerülése akkor sem lehetett olyan gyors, hogy a mentőcsapatok legalább ne láttak volna valamit belőle. A mostani állás szerint azonban az MH370-es járatnak egyszerűen nyoma veszett.

A repülőgépek lezuhanásának általában jól körülhatárolható okai vannak: vagy az időjárási viszonyok kezelhetetlenek, vagy technikai zűr adódik, vagy a pilóta hibázik, vagy támadás éri a gépet.

A MH370-es járatnál az időjárás sem jöhet szóba: nem voltak szélsőséges időjárási körülmények a térségben, ráadásul a gép körülbelül 10,6 kilométeres, biztonságos magasságban repült. Légi balesetek a legritkább esetben történnek ilyen repülési magasságban, amikor már sok idő - adott esetben két óra - telt el a felszállás óta, és a járat még nem készül leszállásra sem.

Az 53 éves pilóta több mint 18 ezer óra repülési tapasztalattal vezette a gépet, és 1981 óta a légitársaság alkalmazottja volt. Malajziai sajtójelentések szerint annyira szenvedélyesen szerette a repülést, hogy még otthon is ezt gyakorolta a saját szimulátorában. Egyelőre semmilyen bizonyíték nem került elő, amely arra utalna, hogy a pilóta hibázott.

Mivel a gép nyomait továbbra sem lelik, a hatóságok most egyelőre abba az információba kapaszkodnak, amely a rendelkezésükre áll.

Ez az utaslista, amelyen több, meglehetősen gyanús személyazonosságú személyt találtak. Bár az amerikai belbiztonsági hivatal egyik tisztségviselője hangsúlyozta, hogy egy lopott útlevél még nem feltétlenül megdönthetetlen bizonyíték a terrorgyanúra, egyelőre ezek a gyanús utasok azok, akik miatt nem zárják ki azt sem, hogy terrorcselekmény történt.

Másrészről viszont a terrorgyanút gyengíti, hogy még senki sem vállalta magára az esetleges terrortámadást, pilótáknak pedig több lehetőségük is volt, hogy jelzést adjanak a földi irányitásnak egy esetleges terrortámadásról.

A Boeing 777-es szinte hibátlan biztonsági előéletét figyelembe véve a légi közlekedési szakembereket meglepte az a hirtelenség, amellyel a földi irányítás elveszítette a kapcsolatot a Malaysia Airlines gépével. A gép tíz nappal az eltűnése előtt esett át műszaki vizsgálaton, és mindent rendben találtak.

Bár a mostani eset is rendkívül szokatlannak számít, a repülés történetében több olyan titokzatos eltűnés volt, amelyre csak évekkel később derült fény, vagy soha. A Flying Tiger Line 739-es járatának a sorsa például, a mai napig rejtélynek számít. Az amerikai katonai járat 1962-ben több mint 90 embert szállított Guamról a Fülöp-szigetekre, de soha nem érkezett meg. A repülőgép maradványait több mint 1300-an keresték, ám semmit sem találtak. A gép nem adott le vészjelzést sem, az amerikai hatóságok pedig hosszú vizsgálatok után feltették a kezüket, és elismerték, nem tudják megállapítani, mi okozta az incidenst.

A Bermudát Floridával és Puerto Ricóval összekötő képzeletbeli háromszög pedig legendásan híres a rejtélyes eltűnésekről. A múlt század közepén a British South American Airways két gépe is nyom nélkül eltűnt alig egy év alatt, és a hivatalos vizsgálatok is csak annyit tudtak megállapítani, hogy megmagyarázhatatlan volt a két gép eltűnése.

Ezekkel a tényekkel szemben nekünk, konteósoknak, óriási előnyünk van, mert amíg a roncsokat és a fekete dobozokat nem találják meg, elméleteinket nagyon nehéz lesz megcáfolni.

Tehát, az okok között marad az idő és tér anomália, az ufótámadás a gép ellen de a háttérhatalom láncoskutyáiról se feledkezzünk meg, hiszen nyilvánosságra került néhány info a repülőn tartozkodó 20 darab tudósról is, akik energiakutatásaik miatt nagyon útjában voltak az olajmaffiának, arról nem is beszélve hogy a gépen high-tech antigravitációs generátorok prototípusait is szállitották.

A maláj gépen kicsempészett a Közgép által megnyert pályázatok terveit bemutató dokumentumokról, amelyeket Kinában akartak sorozatgyártani már említést se merek tenni...

(paramoral)
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Hová tűnt egy egész repülő az égről? - Tények és konteók primus 13 márc : 05:15 Válasz erre
Hozzászólás: 33

Regisztrált: 05 szept : 02:35
" Természetesen nekem is megvan a magam kedvenc konteója a maláj Boeing és dimenzió kapuk világáról, hiszen én is keresztül jutottam már hasonló idő és tér anomáliákon máramarosi kóborlásaim során."

NA erről valami információt pls Komolyan érdekel,és szerintem másokat is.


Hová tűnt egy egész repülő az égről? - Tények és konteók hadtap 13 márc : 07:37 Válasz erre
Hozzászólás: 3

Regisztrált: 07 nov : 11:55
Délelőtt még az a hír járta állítólag megtalálták a lezuhant repülő helyét ,amiről később kiderült nem az volt .A beépített chipek még a radarokról való eltűnés után , 4 órán keresztül a motorok működését regisztrálták a földi irányításnál ! Ha igazak az infók ?!
Vajon hova rejtették a gépet (4 óra elég sok )


Hová tűnt egy egész repülő az égről? - Tények és konteók epsion 13 márc : 11:45 Válasz erre
Hozzászólás: 14

Regisztrált: 05 okt : 05:04
Én az időviharra gondolok, amit eddig mai tudomány nem tud igazolni, de szerintem létező jelenség, itt olvashattok róla: Katt ide!

De ha igaz a cikk utolsó része, akkor elrabolhatták a gépet és a vietnami radarállomáson hazudnak, mert közvetlen utána tűnt el a gép ahogy átadták a Vietnamnak. A pilótákat is beszervezték. Tehát egy jól megtervezett akció és természetesen feltétlenül épségben kellett lehozni a gépet, mert föltételezem hogy a tudósok is kellettek és a prototípusok is. Aztán hogy ki áll mögötte az már annyira nem érdekes.
Szerintem a gép rendben leszállt, de több mint valószínű az utasok halálra vannak ítélve.
A nagy keresés hiábavaló, nem fognak semmit sem találni.Hová tűnt egy egész repülő az égről? - Tények és konteók primus 13 márc : 12:20 Válasz erre
Hozzászólás: 33

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Tudósok?Az csak vicc,nem?


Hová tűnt egy egész repülő az égről? - Tények és konteók nordi 16 márc : 18:12 Válasz erre
Hozzászólás: 647

A 20 tudóst poénnak szántam de a neten volt hir arról, hogy valami konferenciára meghivott tudóscsoport is volt a gépen

@primus valóban volt saját tapasztalatom idö és tér anomáliával
a leiráshoz Katt ide!


.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz