+ A | - a | Visszaállít
2014. febr.
22
  Ismét a Közgép viszi el a lottó ötöst ?...
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Most, hogy újra 2,5 milliárd fölé emelkedett a lottó 5-ös főnyereménye, ismét szárnyrakaptak a konteós elméletek arról, hogy ki nyeri meg a kevésnek éppen nem mondható zsét.

A már-már megszokott konteós elméletek mellett (hideg-meleg golyók a kézi húzásnál, a könnyű-nehéz golyók a gépi húzásnál) megjelentek a modernebb konteók is, hogy tömeges tudatmanipulációról, esetleg fekete golyókra vetített hologramokról van szó.

Természetesen az összeskűvés elméletek top listáján a kormánypártok mellett előkelő helyet foglal el a Közgép is, aki köztudottan mindent visz, ami pénzzel kapcsolatos, a közbeszerzési pályazatoktól a védelmi pénzekig, uralja a piacot.

Egy dologban viszont egyetértenek a konteosok: Le van vajazva az egész lottó cirkusz. Nem vagyok hive a lottókonteóknak de nagyon halkan hozzátenném, ilyen zsiros falatnál mint a mai lottó ötös nem zárhatunk ki egy kis vajazást sem.

A lényeg az, hogy a shownak mennie kell, a cirkusz folytatódik, a plebsz őrűlten vásárolja a szelvényeket, a konteósok pedig szorgosan gyártják az elméleteiket, miközben sorban állnak a lottózók előtt és szídják a korrupt rendszert, amely különböző tehnikakákkal szedi ki belőlük utolsó garasaikat.

Aztán megkapván megtett szelvényeiket, boldogan és szemlesütve kisomfordálnak a lottózóból, abban reményedve, hogy egyeszer talán a megvezetésükre használt technikák is meghibásodhatnak, és ők is jól megérdemelt nyereményükkel egy nyugisabb életre számíthatnak, a Közgép ellen pedig csődeljárást indít a NAV.

(paramoral)

kapcsolódó: A Közgép nyerte az lottóötöst is Katt ide!


Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz