+ A | - a | Visszaállít
2014. febr.
16
  Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
Mi a magyarázata a több ezer éves, hosszúkás koponyáknak, amelyek „nem emberektől, főemlősöktől vagy egyéb állattól származnak”? Sokan hónapok óta várták kíváncsian az első DNS vizsgálat eredményeit, amit a híres Paracas koponyákon végeztek. Az egyik koponyán végzett vizsgálat eredményei megérkeztek és ezek szerint egy „új, emberszerű teremtménnyel” van dolgunk, amelyhez hasonlót eddig még nem találtak.

Lehetséges, hogy ezek Nefilim koponyák? Vajon egy olyan időből származnak, amikor földünk jobban hasonlított a Gyűrűk Urából megismert világra, mint azt sokan hinni merik? Egyesek úgy gondolják, hogy akkoriban tényleg ilyen bizarr hibrid fajok is éltek a földön. Az idő előrehaladtával egyre több tudományos bizonyíték bukkan fel, ami a Nefilimek földi jelenlétét erősítik. Érdekes lesz látni, milyen irányban befolyásolja majd ezeknek az információknak a terjedése a történelem eddig tanított változatát.

Azok számára, akik nem ismerik a Paracas koponyák történetét, az alábbiakban összefoglaljuk a lényeget:
Paracas egy sivatagos félsziget az Inca régió Pisco megyéjében, Peru déli partjai mentén. Ez az a hely, ahol Julio Tello, perui archeológus még 1928-ban egy hatalmas temetőt talált, telis tele a valaha feltárt leghatalmasabb, nyújtott koponyákkal. Ezek Paracas koponyákként váltak ismertté. Tello összesen 300 koponyát talált, amelyekről úgy gondolják, hogy körülbelül 3000 évesek. Brien Foerster DNS vizsgálatot kezdeményezett ezen koponyák egyikén, amelynek előzetes eredményeit most nyilvánosságra hozták.

Ahogy azt April Holloway fenti cikkében olvashatjuk, a vizsgálatokat Brien Foerster vezeti. Az első eredmények közzétételével valószínűleg egyre komolyabb érdeklődés várható a koponyák iránt.

A vizsgálatokban résztvevő genetikus a következőket mondta (A Brien Foerster Facebook oldalán található nyilatkozatot olvasva emlékezzünk, hogy a genetikusnak semmit nem mondtak a koponyák eredetéről a vizsgálat előtt, hogy minden előítélet nélkül tudja végezni munkáját.Akárhonnan is származott a 3A címkével ellátott minta, az olyan mtDNS mutációkat tartalmazott, amely semmilyen emberben, főemlősben vagy állatban nem található. Azok alapján a darabok alapján, amelyek szekvenciáját meg tudtam határozni a 3A mintából azt mutatják, hogy amennyiben ezek a mutációk valósak, egy új emberszerű lénnyel állunk szemben, ami nagyon távol áll a Homo sapienstől, a Neandervölgyitől és a Denisovan-tól.

A koponyák korábban végzett törvényszéki elemzése azt mutatta, hogy nem gyerekkori koponyanyújtásról van szó, ami gyakori volt az indiánoknál az ókorban. (Ezt úgy érték el, hogy a csecsemők homlokára párnát, fejük hátsó részére deszkát kötöttek.) A Foerster által vizsgált koponyák ezektől lényegesen különböznek. April Holloway a következőket írta még ezzel kapcsolatban:

A koponya térfogata esetenként 25 százalékkal nagyobb és maguk a koponyák 60 százalékkal nehezebbek mint egy átlagos emberi koponya, ami azt jelenti, hogy nem szándékos, kötözéssel és lapítással elért deformálásról van szó.

Egy másik különbség, hogy a koponya falcsont kettő helyett, egy lemezből áll össze. Az a tény, hogy a koponyákat formája nem deformálással jött létre, azt jelenti, hogy a hosszúkás jelleg oka rejtély és ez évtizedek óta így van.

Korábban az egyik koponyáról származó hajmintát is elküldték laboratóriumi vizsgálatra, ami azt mutatta, hogy a hajszál nem emberi eredetű. Vagy legalábbis nem teljesen.

Brien Foerster az egyik Paracas-ban talált koponyával

Vajon ezek az eredmények kétséget kizáróan bizonyítják, hogy Nefilim koponyákkal állunk szemben?
Mindenesetre sok kutató rendkívül izgatott az új információ miatt, mások viszont óvatosságra intenek. L.A. Marzulli például a következőket mondta:

Genetikusunk teljesen el volt képedve, ahogy azt az emailjéből láthatjuk, azonban amíg nem vizsgáljuk meg a bizonyítékokat, óvatosnak kell lennünk következtetéseinkkel.

Ezt figyelemben tartva nézzük meg alaposan a képen látható két koponyát. Ezt a képet én készítettem, amikor visszatértem a Chongos Necropolis helyszínére néhány héttel ezelőtt. A baloldalon látható koponya falcsontja egyetlen lemezből áll és varrat sincs rajta. [Az agykoponya csontjai varratosan ízesülnek egymáshoz, ez azt jelenti, hogy miután véglegesen kialakultak, nem tudnak elmozdulni egymáshoz képest.] Vajon ez egy olyan ez egy olyan genetikai jellemző, amit csak a Paracas koponyáknál lehet megfigyelni? Amennyiben a válasz igen, mi ennek a jelentősége?

Chongos az egyik leg jelentőségteljesebb hely, ahol valaha jártam. Legutóbbi látogatásunkkor maga a polgármester és teljes fegyveres kíséret jött velünk. Chongos-ból származik a DNS minta, ami alapján a fent említett vizsgálatokat elvégezték.

Valóban Nefilim koponyák lennének? Véleményem szerint a bizonyítékok egyre inkább ezt a feltevést erősítik, de óvatosnak és türelmesnek kell lennünk, amíg minden bizonyíték be nem érkezik.A DNS vizsgálat eredményeivel kapcsolatos részletekről többet is megtudhatunk az (angol nyelvű) videóból

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy egy bizarr koponyát komoly vizsgálatnak vetettek alá. Egy korábbi cikkben szó volt már a Starchild-féle koponya DNS vizsgálatáról, aminél szintén arra az eredményre jutottak, hogy a lelet nem emberi eredetű.

Kik lehettek ezek a furcsa külsejű, emberszerű lények, akik néhány ezer évvel ezelőtt a földön éltek?

Lehet, hogy tényleg a Nefilimek vagy leszármazottaik maradványait találták meg a kutatók?

forrás:/idokjelei/TheTruthWins/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei epsion 16 febr : 04:10 Válasz erre
Hozzászólás: 14

Regisztrált: 05 okt : 05:04
Mennyi bizonyíték kell még, hogy tudományosan elfogadják azt a tényt hogy soha sem voltunk egyedül az univerzumban?

Mennyi bizonyíték kell még, hogy az emberiség előtt feltárják az eredetünket, hogy az évezredekkel előttünk járó civilizációk génmanipulációval "gyúrtak" minket és nem vagyunk más csak hibrid emberi faj, hordozva az ő DNS-ük egy részét.

Kinek kell még itt bizonyíték?
A szkeptikusoknak?
A realistáknak?
A materialistáknak?
Az istenhívőknek?
Vagy aki vakká teszi magát és nem látja az összefüggéseket eredetünkkel kapcsolatban és jobb ha nem tud semmit?

Kinek érdeke hogy mindezen tényeket elhallgassa előlünk és mindent megtesz azért ez hogy ki ne derüljön, csak azért hogy megvezetve legyünk és birkaként kezeljék az emberiséget? Kihasználva azt a lehetőséget, hogy nyíltan nem avatkozhatnak be a fejlődésünkbe más földönkívüli civilizációk.

Ki adott nekik ilyen hatalmat hogy ezt meg tehetik és még mindig rabszolgaként kezeljék az emberiséget?

Nos ez a bizonyíték is a süllyesztőbe fog kerülni és a feledés homályába fog veszni, mert nem derülhet ki kik is vagyunk valójában, kik a szüleink és mi céljuk velünk.

---------------------------------------------

A teóriám szerint, "szüleink" már elkészítették az új hibrid emberi fajt, tökéletesebb és több adottsággal fognak rendelkezni mint mi.
A kérdés csak az hogy a betelepítéshez ki e kell irtani gyökerében a mostani fajunkat, vagy fokozatosan fogják betelepíteni a Földet?
Minden jel arra mutat hogy az előbbi mellett döntöttek, tehát el fogják "gereblyézni" a Földet az egész mostani civilizációnkkal együtt még mielőtt mi magunk lakatlanná tennénk azt.

"Hibás termék" vagyunk, a javításra már nincs lehetőség, a remény nemsokára az új fajban lesz és remélem ők már nem rontják el úgy mint mi tettük.

[ módosítva 16 febr : 11:57 ]


Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei FregO 16 febr : 08:10 Válasz erre
Hozzászólás: 44

Regisztrált: 06 júl : 15:03
Hát nagyon bele kell akkor húzzanak, mert lassan elmegy a vonatuk.


Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei Szofi 16 febr : 18:10 Válasz erre
Hozzászólás: 185

Regisztrált: 11 máj : 14:36
Igazad lehet Epsion! Valószínűleg a Holdon várják, hogy elsöpörje a fajunkat valami, aztán ők majd ismét újrakezdik a Teremtést. Talán a következő faj nem lesz ilyen elcseszett.

Lehet, hogy ezek a kőnaptárak (piramisok, kőkörök, maja naptár) és egyebek nem azért készültek az emberek számára egykor, hogy tudják mikor kell elvetni a búzát... , hanem azért, hogy figyelmeztessenek valamiféle ciklikusságra. Ki tudja.


Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei FregO 16 febr : 18:48 Válasz erre
Hozzászólás: 44

Regisztrált: 06 júl : 15:03
Amúgy örülök a fejleményeknek ezen a téren, és annak is, hogy a kormányt kihagyják szándékosan a kutatásból. Rémelem ezen eredmények után már könyebben jutnak a kellő pénzhez, támogatottsághoz a további kutatásokhoz és annak is, hogy valószínü, hogy ez egy kisebb ugródeszkát jelent a Csillaggyerek koponya kutatás következő fázisához is.

Ez egy hatalmas meglepetés a hivatalos kamu-tudósoknak (valószínű csak szintúgy hivatalosan hiszen tudják azok az ,,ők'' az emberiség törtlnetét)...lássuk mi lesz ezúttal a tarsolyukban.

És itt egy videó, amit a paramoral látogatók nagy része már valószínüleg ismer, ahol 21 és 41 percnél megemlíti ezeket a koponyákat is: Katt ide!

Persze aki nem látta feltétlen essen neki

És az érdekesség amit találtam ezekről a megnyúlt formájú koponyákról ebben a (sajnos csak angol nyelvű) videóban, hogy nem csak Peruban, Bolíviában meg Mexikóban, de Szibériában az oroszoknál, Iránban, (kb. 20-at) Németországban is találtak.
Itt a link: Katt ide!


[ módosítva 17 febr : 07:23 ]


Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei DenverStar 17 febr : 03:19 Válasz erre
Hozzászólás: 34

Regisztrált: 29 jan : 04:12
Azért ez a teória elég durva amit epsion felvetett.Lehet csak egy új faj. Nincs egyébként valami rekonstruált kép, hogy is nézhettek ki ezeknek a koponyáknak a gazdái?


Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei Roland 17 febr : 09:34 Válasz erre
Hozzászólás: 602

Regisztrált: 03 okt : 15:10

A cikkben Nephilimek, "óriások" szerepelnek. Azok viszont, akik a Holdon ma bázisokat tartanak fenn -- szürkék.
Remélem hogy nem lesz velük benépesítve a Föld. Mint ahogy azt is, hogy a mostani emberiség sem pusztul ki. (Ezeket epsion, és Szofi pedzegette.)Roland

Válasz: Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei Szofi 20 febr : 05:53 Válasz erre
Hozzászólás: 185

Regisztrált: 11 máj : 14:36
Roland! A Nephilimek ennyire voltak csak "órások" hozzánk képest, amennyivel nagyobb a koponyájuk.


Válasz: Válasz: Megérkeztek a perui „Nefilim” koponya DNS vizsgálatának eredményei Roland 20 febr : 17:15 Válasz erre
Hozzászólás: 602

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Termetre érted? Igen, ezek itt amelyek a cikkben szerepelnek, ezek igen. Amúgy voltak magasabbak is. És azért voltak olyan nagy agyi meg mentális képességeik szerintem, mert az agyuk ilyen nagy volt!


Roland


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz