+ A | - a | Visszaállít
2014. jan.
29
  Elektromos energia vízből
szerző; Rausch Zoltán

A Blacklight mérnökei egy olyan rendszert terveztek, egy olyan elektromos generátort, mely kisebb mint egy köbláb térfogatú és 10 millió watt energiát termel, ami 10 ezer háztartást képes ellátni egyszerre.
A következő szöveg a blacklightpower.com fő oldalán 2014.01.14-e óta kintlevő angol nyelvű ismertető magyar fordítása. A linkeket amik a szögletes zárójelek között voltak technikai okokból a szöveg után tettem.


A Blacklight egymillió watt energiát állít elő egy tízezrednyi liter térfogatból, ami hihetetlen 10 milliárd watt per liter energia sűrűségnek felel meg.

A Blacklight katalitikus elvű káros anyag kibocsátás nélküli SF-CIHT cellájában a H2O alapú szilárd üzemanyag szuperszonikus gyorsasággal tágul ionizált gáz halmazállapotúvá. Ez lényegében pozitív ionokat és elektronokat jelent.

A rendkívül erőteljes SF-CIHT cella közvetlenül képes a plazmát energiává alakítani nagy hatékonysággal. A szabadalmak világszerte bejegyzettek [plasma video, MHD* és PDC iratok 1 & 2, patent application].

Konkréten a Blacklight kifejlesztett egy kereskedelemben versenyképes, káros anyag kibocsájtás nélküli energiaforrást, mely egy korábban megjósolt és felfedezett, sokkal stabilabb hidrogén állapotnak a „Hidrinónak” köszönhető. [Hydrino characterization/Hydrino spectrum/mission statement video].

Az SF-CIHT plazma előállító cella arra lett kifejlesztve, hogy ezt az alapvetően új elsődleges energiaforrást kiaknázva elektromos áramot állítson elő.

Ehhez katalizátort használ, mely a víz hidrogén atomjait egy alacsonyabb energiaállapotba juttatja, ez a Hidrínó állapot, mely megengedi, hogy az elektronok egy kisebb sugarú pályára álljanak az atommag körül, miközben a kémiai és a nukleáris energia közötti nagyságrendű energiát szabadul fel és káros anyag nem keletkezik. A H2O üzemanyag a levegő páratartalma, mely olyan mennyiségű energiát rejt, ami százszor több, mint amennyit ugyanennyi magas oktánszámú gázolaj tartalmaz. [CIHT cell papers 1 & 2, DSC paper].

Lényegében bármi, ami erőforrást igényel, hőtermeléshez, áram termeléshez, tengeri, vasúti, légi, űrközi utazáshoz vagy éppen közúti közlekedéshez független lesz mindennemű elektromos hálózattól vagy üzemanyag elosztó infrastruktúrától ugyanúgy, mint a naptól a széltől és bármilyen más külső energiaforrástól.

Költsége a hagyományos energiahordozók árának 1-10%-a [business summary/Download PDF].
A Blacklight mérnökei egy olyan rendszert terveztek, egy olyan elektromos generátort, mely kisebb mint egy köbláb térfogatú és 10 millió watt energiát termel, ami 10 ezer háztartást képes ellátni egyszerre [10 MW Generator/patent app].


forrás:/Rausch Zoltán:jegyzetek/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz