+ A | - a | Visszaállít
2014. jan.
04
  Vivát 2014 ! - avagy mire tanit a kutyám?
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: fulldragon
szerző: sameths

Utálom a januárt, a január az év hétfője, borzalom. Nem beszélve erről a ködös, deprimáló időről. Szinte kukázni sincs kedvem…nem is értem, ezt ünnepeltétek nagy dirrel-durral szilveszterkor, ezt a szürkeséget, hogy eljött? Még mindig meglepnek a hüjjjeségeitek. Azt mondja Gazdi, az új év az új élet. Mi van? És a régi? Nekem az is bejött…mondjuk, lehetett volna kicsit több a töpörtyű meg a hosszúcombú, de amúgy? Végülis elindultam a világuralom felé vezető úton, és most már senki sem állíthat meg.

Talán még nem vagyok túl nagy késésben, hogy én is újévi fogadalmakat tegyek. Mondjuk, nem tudom minek, hiszen úgy is minden úgy lesz, ahogy én akarom, mert zatyaúristen vagyok, de legyen. Hogy ti is lássátok, mekkora terveim vannak 2014-re!

1. A deményizmus virágozni fog! Ugye, senki nem gondolta, hogy a blogom lassú hanyatlásnak indul? Hö? Mert most aztán még inkább bekeményítek, meg rajta tartom a mancsom a világ ütőerén, és mindenbe bele fogok ugatni, mert mindenhez közöm van, alap.
Jöjjön csak a többszázezer őrült deményista rajongó és imádjon meg hódoljon nekem, a trollok meg menjenek galambot fejni, mert azokat, akik idegesítenek, továbbra is szó nélkül likvidálom. Mert megtehetem.

2. Annyit posztolok, amennyit akarok! Nem érdekel a sok szenvelgés, hogy jajjdeménytúlsokatposztol, mert mi más legyen a médiában mint az én értelemtől sugárzó, markáns, bugyicsúsztató tekintetem? Hö?

3. Kötsög maradok. Nyilván ki fogom borítani a kukát, ha úgy tartja kedvem, és mindig úgy tartja kedvem, mert ez a kedvenc elfoglaltságom, és mert a kuka kész kincsesbánya…nem is értem, ti miért nem nyalogatjátok ki a májkrémes dobozt…tiszta pocséklás, nem beszélve a rengeteg kenyérhéjról szerte a parkban. Tudtátok amúgy, hogy a kenyértől megpusztulnak a madarak? Na, de sebaj, szórjátok csak a morzsákat, hulljon a csőrösse, én meg összeszedegetem…vagy a kenyeret vagy a madarat. És nem szokom le a töpörtyűről!

4. Még egy darabig hallgatom, ahogy zokogva, esengve könyörögtök a könyvért. Nyilván rágni fogják a küszöbömet a kiadók, hogy övék legyen a megtiszteltetés, de majd kéretem magam, meg felveszem a sok töpörtyűt előlegnek, aztán elverem hosszúcombúakra, és nem írok semmit. Aztán megírom. Mert annyi szenny van a könyvesboltokban, felüdülés lesz egy valódi tehetség, egy őszinte vallomás a kétlábú világnak. Kasszasiker. Bestseller. Klasszikus! Aztán jöhet hollywood!

5. Folytatjuk a hagyományokat, lesz blogbaugatás meg deményista séták, meg móka és kacagás, néha sírás, és a deményizmus befurakszik majd mindenki életébe, akinek nem lyukasgaras van a szíve helyén.Ami a legfontosabb! 2014-ben minden kutyának el kell indulnia a deményizmus felé vezető úton. Nincs több lazsálás, meg léhaság! Nincs több ostoba kifogás, meg finnyogás. Ha k*kázni kell, hát irány a bokor, ha töpörtyű kell, borul a kuka!

Lepisilni mindenkit, aki ellenáll, le a pórázzal és elnyomással, mert együtt erősek vagyunk, és leigázzuk az ostoba kétlábúságot, de külön csak pincsik maradtok…és mivé lesz a világ???

Viva la deményism! Gazdi szerint meg vivát!

forrás:/demenyakotsog/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz